Welkom bij Wildschut Hilversum

Vergaderen of feesten op een unieke locatie

 

Een unieke locatie
Wildschut-Hilversum is het voormalige botenhuis, dat gelegen is naast het vroegere watersportpaviljoen Wildschut. Ontworpen door architect Willem Marinus Dudok en gebouwd eind jaren 30 van de vorige eeuw, op het mooiste plekje van de sporthaven. Het botenhuis, dat omgedoopt is tot Wildschut-Hilversum, heeft een ingrijpende renovatie ondergaan, waarbij er zorgvuldig met de originele elementen is omgegaan, zoals bijvoorbeeld de houten balken. Tegenwoordig is Wildschut-Hilversum een stijlvolle locatie voor bijeenkomsten en feesten. Het paviljoen zelf heet sinds 2019 restaurant Dudockx Bar & Kitchen en staat bekend om de uitstekende en smaakvolle culinaire prestaties. Ieder gerecht is een kunstwerk op zich.

 

Zakelijke meetings
Fijn vergaderen in een sfeervolle omgeving bij een voormalig botenhuis. Geniet van de rust, ruimte en laat u culinair verrassen door onze chefkok tijdens een lunch of diner.

 

Feesten en partijen
Voor een feestelijk samenzijn bent u bij Wildschut aan het juiste adres. Wij verzorgen alle benodigde audiovisuele apparatuur, versieringen & aankleding en serveren u culinaire hapjes.

Gegevens

Wildschut-Hilversum
Vreelandseweg 52
1216 CH Hilversum

t: +31 6 5022 3193
e: info@wildschut-hilversum.nl

Reserveren

Wilt u bij ons vergaderen of wellicht kantoorruimte huren om ruimer te kunnen zitten, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan u graag te woord!